Foto Kompresor - Ngurangi Foto Ukuran Tanpa Kualitas Kurang -

Foto Kompresor yaiku alat sing disenengi pengguna sing kompres foto JPEG lan PNG. Iku mbantu ngurangi ukuran lan uga njaga kualitas foto.

Langkah 1: Klik lan seret file kanggo ngunggah foto sing pengin dikompres.

Langkah 2: Pilih Persentase Kualitas Gambar sing pengin dikompres.

Langkah 3: Klik ngundhuh lan nyimpen foto.

Mirror kabeh gambar sacara horizontal utawa vertikal.
Yen mung siji lapangan sing disetel, lapangan liyane bakal kanthi otomatis diitung miturut rasio aspek.

Selehake file ing kene utawa klik kanggo upload.

Gambar file sing mung diidini kanggo diunggah